A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • EfEf 970*250
 • Köki 300*300
 • OSI NEM SÜRGÕS

  Polacsek 640*480

  Ezzel a defensive end szerzõdését körülvevõ bizonytalanság gyakorlatilag kikerült az aktualitások körébõl. Pedig a védõ már korábban kijelentette, hogy még akkor is maradna New York-ban, ha némileg megvágnák a fizetését. Reese ezzel kapcsolatosan elmondta, hogy értik Umenyiora motivációit, aki úgy szeretne majd visszavonulni, hogy mindössze egy csapatban játszott. A két fél ennek ellenére sem beszélt egymással a Super Bowl-gyõzelem óta, és egy esetleges hosszú távú díl most sem tûnik reális elképzelésnek.

  A kétszeres Pro Bowler defensive end már a tavalyi felkészülés során is holdouton volt, mivel elégedetlenkedett a kontraktusával. 2011-ben végül kilenc meccsen kilenc sackkel végzett, és 2012-ben szûk négy millió dollárt tehetne zsebre a Giantsnél.

  Umenyiora úgy véli, bár szeretne maradni, de nem lehetetlen, hogy trade-re kerül a sor az esetében. „Több opció is felmerült, és ezekrõl a holtszezonban majd döntenünk kell. De jelenleg még csak nagyon korai fázisában vagyunk a holtszezonnak, majd csak ez után jön Mario Manningham és Osi helyzetének megoldása. Még van bõven egyeztetnivalónk” – fejtegette Umenyiora.

  A Giants esetében több játékossal kapcsolatosan is döntést kell majd hoznia a vezetésnek. Már pedzegette a hosszabbításra való igényét Victor Cruz, de Brandon Jacobs kontraktusát is minimum át kell strukturálni. Manningham helyzete ennél egyszerûbbnek tûnik, hiszen nála állítólag csak a fizetési sapka pontos adataira várnak, és azt követõen szeretnének ajánlatot tenni a receivernek.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások