A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Lufi 970*250
 • Polacsek 300*300
 • A FALCONS NEM CSÜGGED

  Oriol 640*480

  A tréner által tartott sajtótájékoztatón a teljes kérdés még el sem hagyta a riporter száját, Smith máris mosolygott. „Továbbra is agresszívek leszünk. Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy nem voltunk olyan hatékonyak, mint azt szerettük volna. De ez már a múlt. Erõsen hiszem, hogy a rövid yardos szituációkat is megfelelõ százalékban meg lehet oldani. Bár kétségtelen, hogy ez eddig nem sikerült” – fejtegette a kérdéskört Smith.

  Ez az edzõ részérõl egy remek válasz volt. Azok a csapatok, amelyek nyerni akarnak, meg kell, oldják a negyedik és rövid helyzeteket. Tavaly az Atlanta nem volt elég jó ahhoz, hogy a negyedik downok ne fogjanak ki rajtuk. Egyszerûen jobb játékra lesz szükség tõlük, de ez nem jelenti azt, hogy a játékhívás volt rossz. A Falcons lehet az a gárda, amely képes lehet a scrimmage line-nál meccseket nyerni, bár tavaly kétségtelenül ez nem sikerült.

  „Minden helyzetet, amelybe kerültünk, kielemzünk. Mindenkit megnyugtathatok, a 4.&1 a lista tetején található” – jelentette ki Smith.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások