A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • M-gel 970-250
 • Linea 300*300
 • SCHWARTZ TERVEZ

  Tesa 640*480

  Kettejük között a kapocs nyilvánvaló: a detroiti vezetõedzõ korábban a Tennessee védelmi koordinátora volt, amikor Finnegan már a csapatnál játszott. Ennek megfelelõen Schwartz úgy fogalmazott, lehetséges, hogy a Lions lecsap a cornerbackre. Nem mondta, hogy biztosan, de a lehetõség fennáll.

  „Egy csomó srác beleillik egy csomó szisztémába. Számunkra mint szervezet és mint csapat számára fontos, hogy elsõsorban a saját játékosainkat tartsuk meg, és csak azt követõen nézzünk körbe máshol. Úgy vélem, ez a megközelítés az elmúlt években nyitottságot kölcsönzött számunkra mindennel kapcsolatosan, amivel rendelkezünk” – fogalmazott Schwartz.

  „Nem fogunk mindent feltenni egyetlen játékosra sem. De nem is értékelünk le senkit. Ha valaki beleillik e rendszerünkbe, bárki, aki számít nekünk, azért mindent megteszünk, hogy felmérjük a képességeit. Ha Cortland egyike lesz ezeknek, akkor majd meglátjuk, hogyan tovább” – mondta a Lions trénere.

  Mindez nagyon úgy hallik, a Lions már felmérte, mit tud Finnegan. Azonban a csapat mielõtt költekezésbe fogna, ki kellene találnia, mit szeretne a saját játékosaival kezdeni. Ugyan most még 11 millióval a fizetési sapka alatt vannak, ha Cliff Avrilre franchise taget helyeznek, a pénz nagyjából el is tûnik. És akkor még Calvin Johnson új szerzõdésérõl nem is beszéltünk.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások