A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • hp970x250
 • hp300x300
 • MOST AKKOR HOGYAN LESZ?

  M-gel 640*480

  Az idei 1/1-es választási joggal rendelkezõ indianapolisi franchise vezetése úgy vélte, elég lesz, ha az ifjú irányító csak a március 22-i Pro Dayén tart dobóedzést. George Whitfield, aki egy éve Cam Newtonnal is foglalkozott, úgy nyilatkozott, hogy Luck még nem döntötte el, felfedi-e passzolási képességét a Lucas Oil Stadiumban tartott erõfelmérõn. A tréner elmondta, hogy már három edzésen dolgozott együtt Luckkal, akit március 22. elõtt még további három hétig fog edzeni.

  „Vannak még apróságok, amin dolgozni kell, de ezek már csak finomítások, nem pedig alapvetõ dolgok. Ez most a formába hozásról szól, és öröm nézni, hogyan dob. Nagyon szép. Nagyon konzisztens. Igencsak impresszív. Egy erõs srác. Egy erõs srác, akit az emberek alulértékelnek. Mostanában egy dolgot csiszoltunk még, a szélekre dobást, amikor a passz a hashmarkon kívülre megy” – értékelt Whitfield.

  Newton tavaly dobott a Combine-on, de az 1/1-es státuszát valójában a jól sikerült Pro Daye alapozta meg. Az, hogy a Colts azt javasolta idén Lucknak, hogy ne vegyen részt a Combine-on, valószínûleg azért lehet, mert nem szeretnének egy gyengébb teljesítményt követõen elbizonytalanodni azzal kapcsolatban, hogy õ vagy Robert Griffin III a jobbik játékos.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások