A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Tesa 300*300
 • NYÍLT A VERSENY

  hp640x480

  John Fox, a denveriek vezetõedzõje egybõl hozzá is tette, nem egy, hanem két karmesterben gondolkodik, akik Tebow kihívói lehetnének. „A számok pontosak. De hogy ki, mi, honnan, mikor, milyen módon – ezekre a kérdésekre még nem tudjuk a választ” – fejtette ki nézõpontját Fox. Megállapítható tehát, hogy Tebow tavaly eleget tett azért, hogy elsõ számú irányító legyen, de ahhoz keveset, hogy Denverben mindent feltegyenek rá.

  A tréner szerint az NFL talán legismertebb játékosa egy remek holtszezonnal megõrizheti vezetõ helyét a támadóegységben, de ha úgy alakul, akár át is adhatja a stafétabotot egy arra alkalmasabb jelöltnek. A kérdés már csak az, ki lehet az a kettõ, akik a Mile Highban köthetnek ki.

  Hamarosan itt a szabadügynökség, aztán áprilisban majd jön a draft is, de nehéz elképzelni, ki volna az az irányító, aki felveszik a kesztyût Denver hõsével, és a szurkolók kedvencét megpróbálja kitúrni a kezdõbõl. Emellett az is kérdéses, ha Tebow mellett már lándzsát törtek, és átalakítják a teljes támadósort az õ speciális képességeihez, ki meri azt bevállalni, hogy egy ilyen szisztémába igazol.

  Fox elmondta azt is, hogy reményei szerint 2012-ben egy jobb Tim Tebow lesz majd Denverben, mint láttuk azt tavaly. „Kezdõként jön majd az edzõtáborba. Még fiatal, és még rengeteget lesz képes fejlõdni” – nyilatkozta Fox.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások