A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Roche 970*250
 • Roche 300*300
 • ÚJ VEZÉR

  Roche 640*480

  Amikor a karmester január 1-jén 480 yardot és hat touchdownt passzolt a Lions ellenében, sokan úgy vélték, a Packers franchise taget helyezhet Flynnre annak érdekében, hogy valami ellenértéket kapjanak, amennyiben az irányító eligazolna Green Baybõl. Mivel a játékos nem kapja meg a franchise taget, így számára nyitva áll az út ahhoz, hogy megtalálja azt a helyet, ahol kezdõ irányítóként kerülhet bevetésre. Flynn tudja, hogy fontos döntések várnak rá hamarosan.

  „Van önbizalmam, de már alig várom, hogy eljöjjön a március 13. Imádtam Green Bayben játszani, és ha nem is teljesen biztos, hogy elhagyom a csapatot, de egy versenyzõ futballista vagyok, aki azért játszik, hogy kezdõ lehessen. Remélhetõleg lesznek gárdák, amelyek érdeklõdnek majd irántam, és megtalálom majd a nekem kedvezõ lehetõséget. Vezetni szeretnék egy csapatot, és izgatott vagyok emiatt. De most még nem beszélhetek senkivel. Nem is tudom, hogy figyelnek-e engem. Ez most egy hosszú hónap lesz, csak várni és elmélkedni” – utalt Flynn a március 13-án induló szabadügynökségben rejlõ lehetõségekre.

  Flynn egyik lehetséges célpontja a Dolphins lehet, amely esetében nehéz elképzelni, hogy még nem egyeztetett a gárda új vezetõedzõjével, a Packers korábbi támadó koordinátorával, Joe Philbinnel. A játékos mindenképpen óriási elõnyben van az idei év újonc irányítóival szemben, hiszen már kétszer is megmutatta az NFL-ben, hogy képes nagyon magas színvonalon játszani. Emiatt valószínûleg sok helyen gondolkozhatnak úgy, hogy sokkal inkább választanák õt, mintsem egy újoncot, aki most készül kirepülni az egyetemérõl.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások