A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Lufi 300*300
 • LERÁGOTT CSONT

  Praktiker 640*480

  Az NFL fõigazgatója nemrégiben megemlítette, hogy a csapatszám bõvítése lekerült a napirendrõl, ezzel szemben az alapszakasz meccseinek 16-ról 18-ra emelése ismét aktuális kérdéskörré válhat. „Az emberek több futballt akarnak. Szerintem kevesebb elõszezont szeretnének, és több alapszakaszt. És mi pontosan ezt fogjuk majd megvitatni” – jelentette ki Goodell.

  „Nem akarunk két extra találkozót hozzáadni a szezonhoz az elõszezon összecsapásainak csökkentése nélkül. Pláne nem akarjuk ezt a játékosok beleegyezése nélkül, ezért is foglaltuk az egészet a Kollektív Szerzõdésbe ahelyett, hogy egyoldalúan rendelkeznénk ezzel a joggal. Arról vagyunk meggyõzõdve, hogy ezt együtt kel csinálnunk. Meg kell változtatnunk az elõszezont, és az alapszakasszal együtt biztonságosabbá kell tennünk a meccseket. Ha ezt végrehajtjuk, akkor megvizsgáljuk a szezon átszervezésének a lehetõségét, és lehetséges, hogy két meccsel rövidebb lesz az elõszezon annak érdekében, hogy meghosszabbítsuk az alapszakaszt. De ez 2013 vagy 2014 elõtt nem fog megtörténni” – tette hozzá a fõigazgató.

  2012-ben tehát még nem lesz ilyen változás. Nyilvánvalóan ez nem is volna lehetséges idén, hiszen mindez rengeteg olyan módosulással járna, amely miatt egyelõre kivitelezhetetlen a dolog. Pláne bonyolítja a helyzetet, hogy az alapszakasz meccsszámának emelésével több volna a bevétel, és a játékosok lehet, hogy felismernék, rosszul jártak a bevételek elosztásával, hiszen abban még nem szerepelt az esetleges 18 meccses alapszakasz gondolata.  

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások