• Újház 970*250
 • acapella 300×300
 • REMÉNYTELI JÖVÕ

  Újház 640*480

  Szerdán elõbújt rejtekébõl, és nyíltan beszélt a közelmúlt eredménytelenségérõl és a jövõbeli tervekrõl. „Ejtettek rajtunk néhány sebet tavaly. De aki még nem szembesült ezzel, az vagy hazudik, vagy még sosem próbált meg semmit. Ami minket illet, mi próbálkoztunk. Kinyilvánítottuk, kinyilvánítottam, hogy nagyszerûek szeretnénk lenni” – mondta Ryan.

  Igen, megint a szokásos szöveg. A Jets mert valamit, más csapatok pedig nem. A tréner ezt mindenképpen tudatni akarta.

  „Én vagyok az egyetlen a családomban, akinek van egy Super Bowl-gyûrûje (Ryan még a 2000-es Ravens védõfal edzõjeként nyert bajnokságot). De azt tervezem, hogy nyerek még egyet. És úgy tervezem, hogy mindezt hamarosan teszem” – hozta szokásos stílusát a mester.

  Az interjúban Ryan beszélt a „felemelkedõ” tehetségérõl, Mark Sanchezrõl, de nem érintette a Peyton Manning-Jets témakört. Ez utóbbiban természetesen az is szerepet játszott, hogy az NFL szabályai szerint az edzõknek tilos olyan játékosokkal egyeztetni, akik máshol még szerzõdésben állnak.

  A beszélgetés végén Ryan egészen meglepõ kijelentést tett. „Az elmúlt három évben végig azt hittem, hogy a Jets a legjobb csapat. Viszont az elmúlt három év meggyõzött arról, hogy ez nem így van” – nyilatkozta a vezetõedzõ.

  Forrás: nfl.com

  %d blogger ezt szereti: