A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Gancia 970*250
 • Polacsek 300*300
 • REMÉNYTELI JÖVÕ

  hp640x480

  Szerdán elõbújt rejtekébõl, és nyíltan beszélt a közelmúlt eredménytelenségérõl és a jövõbeli tervekrõl. „Ejtettek rajtunk néhány sebet tavaly. De aki még nem szembesült ezzel, az vagy hazudik, vagy még sosem próbált meg semmit. Ami minket illet, mi próbálkoztunk. Kinyilvánítottuk, kinyilvánítottam, hogy nagyszerûek szeretnénk lenni” – mondta Ryan.

  Igen, megint a szokásos szöveg. A Jets mert valamit, más csapatok pedig nem. A tréner ezt mindenképpen tudatni akarta.

  „Én vagyok az egyetlen a családomban, akinek van egy Super Bowl-gyûrûje (Ryan még a 2000-es Ravens védõfal edzõjeként nyert bajnokságot). De azt tervezem, hogy nyerek még egyet. És úgy tervezem, hogy mindezt hamarosan teszem” – hozta szokásos stílusát a mester.

  Az interjúban Ryan beszélt a „felemelkedõ” tehetségérõl, Mark Sanchezrõl, de nem érintette a Peyton Manning-Jets témakört. Ez utóbbiban természetesen az is szerepet játszott, hogy az NFL szabályai szerint az edzõknek tilos olyan játékosokkal egyeztetni, akik máshol még szerzõdésben állnak.

  A beszélgetés végén Ryan egészen meglepõ kijelentést tett. „Az elmúlt három évben végig azt hittem, hogy a Jets a legjobb csapat. Viszont az elmúlt három év meggyõzött arról, hogy ez nem így van” – nyilatkozta a vezetõedzõ.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások