• acapella 970×250
 • acapella 300×300
 • DRAFTJOGOK KELETEN ÉS NYUGATON

  Újház 640*480

  Amikor a running back otthagyta Buffalót, és a nyugati partra tette át székhelyét, a Bills egy 2011-es negyedik körös, valamint egy 2012-es hatodik körös pickkel gazdagodott. Ez utóbbi draftjog mellé az a kiegészítés került, hogy amennyiben Lynch elér bizonyos ösztönzõket Seattle-ben, úgy a hatodik körös pick ötödik körössé alakul.

  Tegnap a Billsnél megerõsítették, hogy a játékos elérte a szükséges számokat, így a Buffalo arra készülhet, hogy az övéké lesz a Seahawks idei ötödik körös draftjoga. A pick az adott körben vagy a 11. vagy a 12. lesz, attól függõen, a Seattle hogyan végez a pénzfeldobáson a Kansas ellen.

  A Buffalo esetében ugyancsak jó hír, hiszen Lee Evans leigazolása miatt Baltimore-ból is érkezik egy választási lehetõség a Bölényekhez. Ez a negyedik körben a 29. picket jelenti. Mivel a Bills jelenleg az összes körben valamennyi lehetõségét birtokolja, a kompenzációs pickek kiosztása elõtt már kilenc draftjoggal bírnak az idei játékosbörzén.

  Lynch eddigi legjobb szezonjában, 2011-ben 1204 futott yarddal és 12 futott touchdownnal zárt, így a Seahawks is elégedett lehet a futó érkezésével.

  Forrás: profootballtalk.com

  %d blogger ezt szereti: