A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • hp970x250
 • Lufi 300*300
 • ELTÖKÉLT SZÁNDÉK

  Gancia 640*480

  „Azért jövök, hogy letépjem valakinek a fejét” – mondta a kiváló elkapó. A játékos hozzátette, tökéletesen eltökélt abból a szempontból, hogy újra játszani fog, sõt, mindig is az volt. Ami a fizikai képességeit illeti, jelenleg azt állítja magáról, hogy 4,3 alatt futja a 40 yardot, és bárhová is igazoljon, nem izgatja, ha nem elsõ számú elkapóként veszik számításba.

  „Bizonyítási kényszer van bennem, és bizonyítani is fogom, mit érek” – jelentette ki magabiztosan Moss. Bár egy nappal korábban még bármely csapat szóba jöhetett, most a receiver lecsökkentette az opciók körét. Úgy véli, csakis versenyképes együtteshez fog igazolni, ahonnan ráadásul éppen õ hiányzik. Elmondta azt is, hogy bajnoki gyûrût szeretne nyerni, és hogy annyira szurkolt a Patsnek a Giants elleni Super Bowlon, hogy beizzadt a zoknijába.

  A múltjával kapcsolatosan némi megbánás mutatkozott a hangjában. „Sajnálom, hogyan léptem le New Englandbõl, hogyan léptem le Minnesotából, és hogyan vonultam vissza” – nyilatkozta Moss, aki hozzátette, nem tudja elképzelni, hogy a Vikingshoz vezessen az útja. Megmosolyogta az a felvetést is, miszerint a Bronwshoz kerülne, mivel Brad Childress, a Minnesota korábbi vezetõedzõje most Clevelandben vállalt munkát.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások