A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Perfect Look 970*250
 • Praktiker 300*300
 • MEGATRON CÉLKERESZTBEN

  Újház 640*480

  A liga talán legjobb receivere 2012-ben még szerzõdés alatt játszik, de az idény végén lejár majd a most érvényben lévõ kontraktusa. Ennek megfelelõen a klub semmit nem szeretne a véletlenre bízni, és Johnsont még nagyon sokáig az Oroszlánok keretében szeretnék tudni.

  „Calvin erre a szezonra még szerzõdésben áll. Õ nyilvánvalóan az a srác, akit tartósan a magunkénak akarunk tudni. Már megkezdtük a megbeszéléseket, folytatni is fogjuk azokat, de mivel még érvényes a kontraktusa, 2012-ben biztosan nem megy sehová. Vele együtt fogunk dolgozni a részleteken. Jó hír számunkra, hogy már kifejezte szándékát azzal kapcsolatosan, hogy maradni szeretne” – mondta Tom Lewand, a Lions elnöke.

  Az NFL Network információi szerint a Detroitnak érdekében áll Johnson szerzõdésének átszervezése is, mivel a klubra komoly nyomás nehezedik a fizetési sapka miatt. Lewand ugyanakkor hozzátette, hogy számukra mindennél többet jelent, hogy Matthew Stafford és Calvin Johnson között páratlan az összhang.

  „Ahogy már említettem is, nagyszerû viszonyban áll Matthew-val. Azt gondoljuk, hogy õk ketten a liga egyik legjobb harcegységévé válhatnak. Ezért aztán mindenképpen együtt szeretnénk õket tartani. A tapasztalatom pedig azt mondatja velem, hogy amikor ez a vágyunk véget ér, ott a szerzõdések is meg fognak születni” – bizakodott az elnök.

  Johnson 2011-ben fantasztikus évet produkált, amely során 96 elkapásból 1 681 yardot, valamint 16 touchdownt szerzett. A 2007-es draft második pickje idén lép újonc szerzõdése hatodik, egyben utolsó évébe.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások