A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
 • Polacsek 970*250
 • M-gel 300*300
 • MANNING NEM KELL D.C.-BE?

  Újház 640*480

  A Redskinsnél elsõsorban azért ellenzik a dolgot, mert óvatosak kívánnak lenni egy letûnõ csillaggal. Liga szerte igen sok rossz példa hozható fel arra az esetre, amikor egy nagyszerû játékos karrierje alkonyán eligazol egy másik együtteshez, ahol aztán levezetésbe csap át a dolog. A fõvárosban úgy vélik, nekik most fel kell építeniük a saját franchise irányítójukat, és ebbe a képbe semmilyen szinten nem fér bele Manning érkezése.

  Többen sokkal inkább el tudnák képzelni Kyle Orton leigazolását, bár Mike Shanahan fõedzõ egyelõre semmi jelét nem mutatja annak, hogy erõsíteni szeretné a csapatot irányító poszton. A hozzáállás valamennyire érthetõ. A Redskins súlyosan beégett Donovan McNabb-bel, és a mostani felállás, John Beck és Rex Grossman duója sem rosszabb, mint az Eaglestõl tavalyelõtt érkezõ karmester. Ugyanakkor azt is érdemes hozzátenni, ennél a klubnál már megszokták, hogy nem rendelkeznek franchise irányítóval, mintegy 20 éve nem találtak hosszú távon megbízható embert erre a pozícióra.

  Manninggel kapcsolatosan azt is meg kell jegyezni, hogy ha egészséges, minden bizonnyal a lehetõ legkisebb kockázatot vállalnák vele. Mellette még mindig lehetne egy fiatalt draftolni, akinek a nevelésében az Indy jelenlegi klasszisa is hatékonyan részt tudna vállalni. Manning az utolsó két aktív évében 4 500 passzolt yard és 33 touchdown felett végzett, és ha nem is érné el ezeket a számokat Washingtonban, még mindig egy megbízható karmester lenne a leendõ csapata számára.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások