A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Alcor 300×300
 • ELSZÁNT ELKAPÓ

  Újház 640*480

  „Ez a szervezet tudja, mit tettem érte a pályán és azon kívül, és a lehetõ legtovább meg szeretnének tartani engem. Ha ez azzal jár, hogy lecsökkentik a béremet, akkor csökkentsék le. Már sokszor mondtam, nekem ez nem a pénzrõl szól” – nyilatkozta a receiver.

  A Houstonból származó játékos a Packers történelmében meghatározó szerepet játszik, hiszen az õ nevéhez fûzõdik a legtöbb elkapás (735) és a legtöbb elkapott yard (10 060) egyaránt. Emellett NFL-es karrierjének mind a 13 évét a wisconsini franchise-nál töltötte.

  „Arra törekszem, hogy Wisconsin államban maradhassak mindörökre. A pénz nem ügy számomra” – tette hozzá Driver. Az elkapót az 1999-es draft hetedik körében választotta a Packers, amikor az Alcorn State-rõl érkezett a játékosbörzére. A klasszis kiugró éve 2002-ben jött el, ekkor 16 találkozón 70 elkapást és 1 064 yardot termelt, amely kilenc touchdownt eredményezett a zöld-sárgáknak.

  A következõ hét szezonjából is hat alkalommal elérte az 1 000 elkapott yardot, és 2010-ben jött csak el a visszaesés ideje. Tavaly Driver már csak 37 elkapást mutatott be, amely 445 yardot hozott a Packers számára. Az idei évre vonatkozóan az elkapó 2,6 milliós roster bónusszal rendelkezik, amelyhez további 2,2 millió dolláros fizetés társulhat.

  A legenda nemrégiben töltötte be a 37. életévét, de azt nyilatkozta, hogy 40 éves koráig játszani szeretne. Végezetül azt is elmondta, hogy tavaly decemberben, a Green Bay egyetlen alapszakaszbeli veresége alkalmával Kansasben eltörte az egyik ujját.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások