A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Polacsek 970*250
Finn wellness 300×300

BESÜLT TAKTIKA

acapella 640×480

A Patriots vezetõedzõje úgy vélte, számukra elsõsorban Victor Cruz és Hakeem Nicks hatástalanítása a cél, így a játékosainak azt az utasítást adta, hogy fõként a két sztárelkapóra kell kihegyezniük a figyelmüket. „Ez még mindig egy Cruz-Nicks meccs. Rajtuk kell keményen védekezni. Ha szorosan is védekezel, õk még mindig megtehetnek bármit. De játszanak inkább Manninghamre és Pascoe-ra. Legyünk abban biztosak, hogy Cruzt és Nickset kivettük a játékból” – mondta a találkozó során a bemikrofonozott mester.

Ahogy azt láthattuk is hétfõ hajnalban, a New York-iak tényleg Manningham irányába mentek, aki egy fantasztikus 38 yardos elkapással lendítette meg a piros-kék együttest. A harmadik számú elkapó elhanyagolása olyasfajta hiba volt, mint amit a 2006-as AFC-döntõben elkövetett a Pats. Akkor Belichickék Marvin Harrison és Reggie Wayne kiiktatásával 21-3-as elõnyre tettek szert, de az ellenfelük, a Colts fõedzõje, Tony Dungy képes volt hatékonyan reagálni az eseményekre, és a futójáték erõltetése, valamint Dallas Clark elõtérbe helyezése révén megfordították a találkozót.

Az ábra is jól mutatja, hogy hiába az egyik legnagyobb elme taktikai érzéke, minden helyzetre fel lehet készülni, és mindenbõl ki lehet hozni váratlan dolgokat. És ha az ellenfél a következõ szintre lép, azzal kellemetlen meglepetést lehet okozni még egy olyan zseniális edzõnek is, mint Bill Belichick.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások