A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Gancia 970*250
 • acapella 300×300
 • GISELLE MEGKAPTA

  Heszperidák 640*480

  A szupermodell nem tudta leplezni csalódottságát azt illetõen, hogy a Pats a négy évvel ezelõtti Super Bowl után idén is elbukott a Giantsszel szemben. Éles hangon kritizálta a New England elkapóit az elejtett passzokért, amely természetesen elég sok emberben ellenszenvet váltott ki. A „szakértõ” sztár úgy fogalmazott, mintha Brady lett volna az egyetlen, aki a Pats sikeréért dolgozott volna. „A férjem nem dobhatja és kaphatja el egy személyben a labdát. Nem hiszem el, hogy olyan sokszor elejtették a passzait” – dühöngött Brady neje.

  Nem értettek egyet a hölgy kirohanásával az ellenfél játékosai sem. „Neki egyszerûen csak kedvesnek kellene maradnia, és be kellene fognia a száját” – reflektált Brandon Jacobs, a Giants futója Bündchen kisasszony kritikáira.

   „Szerintem ebbõl az egészbõl ki kellene maradnia. Bár végül is a kapcsolata miatt joga van azt mondania, amit csak akar” – fejtette ki álláspontját Osi Umenyiora.

  Egy defensive end tehát már tanácsokat adott a modell számára. Ennél már csak az volna meglepõbb, ha létrejönne a Bill Belichick-Giselle kerekasztal, ahol a két fél megbeszélné, mit hogyan volna célszerû megtenni.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások