A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • M-gel 970-250
 • Stihl 300*300
 • PARÁDÉ NEW YORKBAN

  Becmol 640×480

  A gárda Manhatten déli pontján, a Battery Parkból indult útjára, majd az õrjöngõ szurkolók sorfala között észak felé mozogtak a Városháza irányába. Az utcán rengeteg ember öltözött be a világbajnoki piros-kék színekbe, az égbõl pedig konfettiesõ hullt. Az együttes a Városházánál megkapta szimbolikusan a város kulcsát, majd további programok következtek.

  A parádé gyors becslések szerint mintegy 38 millió dollárt hozott a metropolisznak, hiszen az utcán ünneplõ tömeg mintegy egyharmada a városon kívülrõl érkezett a Giants tiszteletére. Az elõzetes tervek szerint helyi idõ szerint délután három órakor érnek a MetLife Stadiumhoz, hogy hazai pályán is ünnepelhessen az egylet.

  A parádé során körülbelül 40 tonna papírt használnak el konfettire, amelynek eltakarítása is természetesen azonnal megoldásra kerül. A történelemkönyvek szerint mindez smafu ahhoz képest, amikor a II. világháború végén a veteránok hazatérésekor 5 438 tonna papírt szórtak az utcákra.

  A New York-i erõk a biztonságra is komoly hangsúlyt fektettek, hiszen rengeteg rendõrségi kordont építettek, míg helikopterek is ügyeltek a rendre. A népünnepély során a Broadway környékén több utcát is lezártak, és a Városháza mellett három nagyobb kivetítõn mutatták az utca népének az épületen belül zajló történéseket.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások