A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Linea 970*250
 • hp300x300
 • ÉVVÉGI DÍJAK

  Heszperidák 640*480

  Az indianapolisi Murat Theatre nézõközönsége igazán akkor tört ki ovációban, amikor az utolsó díj átadását megelõzõen Peyton Manning, a Colts sérült irányítója vette át a szót. Ezúttal azonban nem a négyszeres MVP-rõl szólt az este, amit jól mutat, hogy az alapszakasz legértékesebb játékosa kitüntetés ezúttal Aaron Rodgershez, a Packers szenzációs karmesteréhez vándorolt. „Reméljük, hogy jövõre újra a pályán találkozunk” – üzent Rodgers Manningnek a színpadon.

  Az Év Támadója díj Drew Breeshez, a Saints rekordokat döntõ irányítójához került, aki egyébként 48-2-vel maradt alul Rodgersszel szemben a szezon MVP-szavazáson. Köztudottan az irányítók korszakát éljük, de amit a New Orleans vezére vitt végbe 2011-ben (5 476 passzolt yard), az könnyen lehet, hogy az örökkévalóságnak szólt.

  Az idény Visszatérõje címet Matthew Stafford, a Lions irányítója kapta, aki két, sérülésekkel szabdalt évadot követõen tavaly végre egészséges volt – egybõl rájátszásba is vezette a Detroit gárdáját.

  Az Év Védõje címért nagy harc zajlott, amely során Terrell Suggs 21-14 arányban felülmúlt Jared Allent. Ebben a mûfajban még mások is kaptak szavazatot, így Justin Smith, NaVorro Bowman, Patrick Willis, Charles Woodson és Jason Pierre-Paul is gyûjtött be voksokat.

  Az esztendõ legjobb újoncai kitüntetés kiosztása nem hozott meglepetést. Cam Newton magától értõdõ természetességgel húzta be a legjobb fiatal támadónak járó díjat, míg a labda másik oldalán – teljesen megérdemelten – Von Millert látták a legjobbnak a szavazók.

  Az estén még járt némi dicsfény Tim Tebownak is, aki a Bears elleni valószínûtlen fordításban játszott szerepéért megkapta a GMC Never Say Never-díjat.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások