A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Roche 300*300
 • VÁLTOZÁSOK A KÖZVETÍTÉSBEN

  hp640x480

  Az NFL elsõ embere elmondta, hogy ezzel az NFL Network az eddig érvényben lévõ nyolcmeccses csomagját bõvítette, és ennek keretében a második és a 15. játéknap között õk adják a Thursday Night Football 13 összecsapását. A meccsszám annak érdekében lett megemelve, hogy minden csapat legalább egyszer képernyõre kerüljön fõ mûsoridõben.

  „Úgy vélem, ez remek hír a rajongóknak, de nagyszerû dolog magának a hálózatnak is” – jelentette kis Goodell az NFL éves sajtóértekezletén.

  A fõigazgató ezt követõen kitért arra, hogy a csapatszám emelése jelenleg nem téma, így nem várható, hogy a 32 gárda újabb vetélytársat kapjon. A vezért kérdezték egy franchise, leginkább a Rams vagy a Raiders Los Angelesbe költöztetésérõl is, de õ információhiányra hivatkozva kitért a válaszadás elõl.

  Ez annak fényében némileg érdekes, hogy csütörtökön még arról nyilatkozott, hogy amennyiben egy franchise az Angyalok Városába költözne, úgy simán felemelhetnék a liga létszámát 32-rõl 34-re. Hozzátette, õk szívesen vennék egy Los Angeles-i csapat megjelenését, de addig még rengeteg a tennivaló. Jelenleg még mindig több helyszín pályázik eséllyel arra, hogy ott építsék fel a kaliforniai metropolisz új arénáját, de ha lesz konkrét csapat, minden bizonnyal a stadion körüli kérdések megválaszolása is felgyorsul.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások