A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Lufi 970*250
 • Henkel 300*300
 • HITVESI SEGÍTSÉG

  hp640x480

  Felesége, a szupermodell Giselle Bündchen egy e-mailt küldött a baráti körének, amelyben arra kérte õket, hogy sugározzanak pozitív gondolatokat Tom Brady irányába. „Úgy érzem, Tommynak tényleg szüksége van ezekre az imákra, a támogatásunkra és a szeretetünkre” – fogalmazott a lelkes nej.

  Bündchen kisasszony minden érintettet emlékeztetett arra, hogy a vasárnap egy nagyon fontos nap lesz a férje életében, így mindenkit arra kért, hogy a pozitív energiáikat összpontosítsák az irányító és csapat felé, hogy összejöjjön számukra a nagy álom, a Super Bowl megnyerése.

  „Szeretettel arra kérlek, csatlakozz a pozitív láncunkhoz, és imádkozz érte, hogy magabiztos, egészséges és erõs lehessen. Tegyük õt boldoggá, és hadd legyen meg a csapat gyõzelme vasárnap. Köszönöm a szeretetedet és a támogatásodat! Szeretettel, G.” – zárult a levél.

  Mindenesetre a feleségnek abban igaza van, hogy ha valakinek magabiztosnak és erõsnek kell lennie a hétvégén, az éppen Tom Brady.

  Még néhány nap, és kiderül, hatottak-e a kedves sorok, és meglátjuk, ki ül fel idén a liga trónjára.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások