A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Roche 300*300
 • SASSZEM

  Tesa 640*480

  A linebacker végül a tavalyelõtti draft második körének végén, a 62. helyen kelt el, amikor a Patriots hívta magához a combine-on leszerepelt védõt. Ekkor mindenki Spikes-nak a fiatalok fizikai képességeit bemutató börzén nyújtott rendkívül gyenge 40 yardos sprintjérõl beszélt, és ebben látták a védõ hátracsúszásának okát. Bill Belichick azonban meglátott a játékosban valamit, és esélyt adott az egyébként szép jövõ elõtt álló fiatalnak.
  „Egy kicsit túllihegték a dolgot. Mióta Billtõl megkaptam a lehetõséget, minden egyes nap kõkeményen dolgozom. Azt gondolom, minden azon a 40 yardos sprinten múlt, de ez már a múlt. Viszont nem sajnálok semmit, ami megtörtént” – értékelt Spikes.
  Bár ez említett eredmény döntõen befolyásolta a linebacker draftértékét, Mel Kiper elemzõ mégis elismerõ hangon nyilatkozott róla. „Brandon Spikes értékes játékos, bár 5.0 alatt futotta le a 40 yardot. Azt gondolom, ez is számít, de õ egy produktív, ösztönös fiatal, akinek a 40 yardja elijeszti az embereket” – írta a szakember.
  Mindenesetre akárhogyan is volt, Belichick számára kifizetõdõ volt a 40 yardon túllépni, és a játékos elõnyeire koncentrálni.
  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások