A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Henkel 300*300
 • ÖRÖK BÁNAT

  Lufi 640*480

  Pedig a kiváló irányító már karrierje második évében bejutott a nagydöntõbe, ahol azonban a 49ers megfosztotta õt a nagy álom beteljesülésétõl. Ezt követõen aztán többet nem is érkezett a tûz közelébe a karmester, ami manapság is fájdalmas pont Marino életében.  Különösen igaz ez azokban a napokban, amikor a sportvilág a 46. Super Bowlra készül.
  „Semmi kétség, mindössze egyetlen olyan dolog létezik a sportolói múltamban és az életemben, ami nagyon hiányzik. És természetes, hogy elég gyakran gondolok is rá. Amikor a Super Bowlokat nézem, mindig biztosan eszembe jut. De az élet már csak ilyen! Sosem tapasztalhattam meg azt az élményt, pedig játékosként egész életemben ezért dolgoztam” – kesergett Marino.
  A nyilatkozat üzenete tiszta minden Patriots- és Giants-játékos számára. Sõt, mindenkinek teljesen világos, aki valaha is esélyt kapott arra, hogy nagydöntõn szerepeljen. Semmi garancia nincs arra, hogy a nagy lehetõség újra eljön, így akkor kell megragadni az alkalmat, amikor az kínálkozik. Mert hiába a pénz vagy a hírnév, a bajnoki cím érzése semmihez nem hasonlítható élmény.
  Szóval felejtsünk el minden mást! A Pats és a Giants játékosai vasárnap a bajnoki trófeáért és a gyûrûért lépnek ringbe, és csak erre koncentrálnak majd minden idegszálukkal.
  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások