A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • acapella 970×250
 • hp300x300
 • MARSHALL NAGY NAPJA

  hp640x480

  Ennek következtében a meccs MVP-jének választott Brandon Marshallnak a 176 elkapott yardja, valamint a gálarekordnak számító négy touchdownja volt a különbség a két konferencia válogatottjának hagyományos év végi találkozóján, ahol az AFC 59-41-es gyõzelmet aratott a Nemzeti Fõcsoport felett. „Soha nem tudhatod, mikor jutsz el ide újra. Ma úgy mentem a pályára, mintha ez lenne az utolsó Pro Bowlom” – mondta a Delfinek receivere.
  A számos klasszist felvonultató eseményen – a tradícióknak megfelelõen – a Super Bowlban érintett gárdák legjobbjain kívül mindenki pályára lépett Honoluluban, hogy ebben a szezonban még egy utolsót bulizzon. Ennek megfelelõen a szép megmozdulásokban nem volt hiány, és mint ahogy a pontzuhatag is mutatja, a védelmek se vették túl komolyan magukat. Árulkodó adat, hogy a két együttes által megtermelt 100 pont minden idõk második legmagasabb termése a 2004-es gála 107 pontja mögött.
  A szupersztárok közül Drew Brees és Aaron Rodgers a szokásos tökéletes játékát produkálta, de Andy Dalton 99 passzolt yardja és két touchdownátadása sem okozott csalódást. Az NFC oldalán figyelemre méltó volt Larry Fitzgerald játéka, aki 111 elkapott yardja mellett háromszor szerzett hatpontos találatot. A védelmek oldalán Eric Weddle brillírozott, a Chargers safetyje két interceptiont jegyzett, de nagyszerû teljesítményrõl árulkodik Von Miller nyolc szerelése és egy sackje is.
  AFC- NFC 59-41 (14-14, 14-14, 10-7, 21-6)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások