A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Lufi 970*250
 • Perfect look 300*300
 • BYE-BYE, INDY!

  Polacsek 640*480

  Azonban hiába a szép szavak, egyre kevésbé hihetõ, hogy a Csikók meg kívánják tartani sérült klasszisukat, akirõl továbbra sem tudni, visszatérhet-e valaha a pályára. Irsay a nyilatkozatában elmondta, hogy az irányító mennyi remek dolgot tett a franchise-ért, és hogy neki magának is milyen erõs köteléke alakult ki Manninggel. Azonban hozzátette, hogy mint tulajdonosnak kötelessége felelõs döntést hozni azzal kapcsolatosan, hogy csak akkor játszat egy játékost, ha az egybeesik a profi érdekeivel is.
  Irsay még decemberben is azt mondta, hogy Manning visszatér a Co9ltshoz, amennyiben egészséges lesz. Azonban a mostani interjú alapján nagyon úgy tûnik, mintha a karmester egészsége továbbra is kérdéses lenne. Nem lehetetlen, hogy a tulajdonos már meghozta a fájó döntést annak következtében, hogy Manning sérülése egyszerûen nem jött rendbe.
  „Az én felelõsségem, hogy ebben a helyzetben ne szentimentális döntést hozzak. Ez nem fantasy futball” – jelentette ki Irsay. Õ volt az, aki egyébként még korábban azt is nyilatkozta, hogy ha Manning egészséges volna, a csapat akkor is megszerezné a drafton Andrew Luckot vagy Robert Griffin III-t.
  Nagyon úgy tûnik, hogy a felek jelenleg a szakítás küszöbén vannak.
  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások