• acapella 970×250
 • acapella 300×300
 • NÉPSZERÛ IRÁNYÍTÓ

  acapella 640×480

  A játékos jelenleg a Pro Bowl miatt Hawaiin tartózkodik, ahol egyelõre nem talált magának játszótársat. „Hé, emberek! Itt vagyok a Pro Bowlon, és senki nem dobál nekem. Szükségem volna egy irányítóra. Big Ben Mike Wallace-nak dobál, Philip Rivers Antonio Gatesnek és Vincent Jacksonnak, míg Andy Dalton A.J. Greennek. Itt most csak én vagyok egyedül” – nyilatkozta viccesen Marshall.
  A receiver azt is hozzátette, melyik hamarosan szabadügynökké váló karmestert szeretné megkapni magának. Elmondta, hogy már beszélt Matt Flynnel, Aaron Rodgers backupjával. „Ugyan lesznek srácok a drafton, de nem túl sok irányító sétálgat kint az utcán. Beszéltünk egymással. Az elérhetõségét Ray Lewistól kaptam meg, mivel ez az az idõszak az évben, amikor a játékosok beszélgetnek egymással” – nyilatkozta Marshall.
  A Miami sztárja úgy véli, hogy Matt Moore, a Dolphins jelenlegi irányítójának is nagyszerû éve volt, és megérdemli, hogy versenyezzen az edzõtáborban a kezdõ pozícióért, Ugyanakkor úgy látja, hogy Matt Flynn lehetne az a vezér, aki a következõ szintre volna képes emelni a Delfineket.
  Hozzátette, hogy csak jót hallott Flynnrõl a Miami új vezetõedzõjét, a Packers támadó koordinátori állását feladó Joe Philbintõl is. „Olyasvalakire van szükségünk, aki képes kihozni a támadóegységünkbõl a legjobbat, akiben mindenki megbízik, és aki egy igazi vezetõ” – érvelt Marshall.
  Forrás: nfl.com

  %d blogger ezt szereti: