A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Újház 970*250
 • Lufi 300*300
 • ÚJ CSIKÓ INDYBEN

  acapella 640×480

  Egy nappal kinevezését követõen A nagyfõnök úgy mutatta be az érkezõ trénert, mint azt az embert, aki újjáépíti a franchise-t. „Úgy vélem, Chuck keménységet hoz nekünk, valamint azt a vezetõi képességet, amire jelenleg nagy szükségünk van” – mondta Irsay, aki egyébként nyolc jelölt közül választotta kis Paganót.
  Az új edzõ még maga is alig hiszi el, hogy mi minden történt vele az elmúlt napokban azt követõen, hogy vasárnap még a Baltimore védelmi koordinátoraként vesztett a Patriots ellen. „Szavakkal nem lehet leírni az érzéseket, amik most bennem vannak. Épp csak most volt a talán legnagyobb csalódást okozó vereségem az AFC-döntõben, és csak néhány napja láttam a játékosok csalódottságát és könnyeiket az öltözõben. Ez minden idõk legnehezebb pillanata volt, és nem hittem volna, hogy hamarosan minden idõk legjobb pillanata is elkövetkezik” – nyilatkozta meghatottan Pagano.
  Ugyanakkor sokan máris figyelmeztetik a mestert, hogy nem könnyû a feladat, amelyet elvállalt. Egy olyan kombinációban kapta meg az új feladatát, hogy életében elõször lehet vezetõedzõ, ráadásul egy olyan általános menedzser, Ryan Grigson oldalán, aki még ugyancsak nem volt soha ilyen magas beosztásban. Ráadásul hamarosan Peyton Manninggel kapcsolatosan döntést is kell hozni, hiszen március 8-án egy 28 milliós kifizetés lesz aktuális a klasszis számára, akit ellenkezõ esetben akár el is veszíthet a franchise.
  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások