A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • acapella 970×250
 • Becmol 300×300
 • ÚJ FÕKALÓZ A FEDÉLZETEN

  Köki 640*480

  A Rutgers korábbi trénere számára még nem került kidolgozásra részletes kompenzációs csomag, de a felek már annyira közel állnak a megállapodáshoz, hogy a többi kandidánst értesítették a végeredményrõl. Ennek megfelelõen a szerzõdés a közeljövõben megköttethet, de a csapat egyelõre óvatos azon okból kifolyólag, hogy korábban már Chip Kelly, a University of Oregon edzõje egyszer már visszamondott egy állást Tampában éppen a kontraktus aláírását megelõzõen.
  Bár a kalózok már január nagy részét az edzõkeresésre fordították, Schiano csütörtökig nem került látókörbe a pozícióval összefüggésben. Szó volt Mike Shermanrõl, a Packers korábbi trénerérõl, Rob Chudzinskirõl, a Panthers védelmi koordinátoráról, de Jerry Gray, a Titans védelmi koordinátora is eséllyel pályázott a posztra.
  Schiano eddigi futballedzõi tapasztalatai nagyrészt az egyetemekre korlátozódnak. A mester korábban már megjárta a University of Miamit és a Penn State-et is, míg 1996-98-as idõszakban a Chicago Bearsnél töltött be védõasszisztensi, majd defensive back edzõi pozíciót.
  A Bucs azt követõen rúgta ki Raheem Morris vezetõedzõt, hogy a csapat tavaly 4-12-vel végzett. „A céljaink egyértelmûen hosszú távúak. Nem arra törünk, hogy ezen a héten vagy a jövõ héten néhány jeggyel többet adjunk el” – mondta Joel Glazer, a klub társelnöke.
  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások