A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Roche 970*250
 • Oriol 300*300
 • BALHÉ A LÁTHATÁRON?

  Újház 640*480

  Az esetet követõen elindult pereskedés még a mai napig sem zárult le, és ezúttal a Lucas Oil Stadiumban gondoltak arra, hogy némileg meg lehetne emelni az aréna befogadóképességét. Az NFL vezetõinek döntése alapján az eredetileg 63 ezer embert befogadni képes stadionban 5 ezer további ülést szerelnének fel, így akár 68 ezer szurkoló tekinthetné meg a helyszínen a 46. Super Bowlt.
  A hírek szerint egyelõre még nincs végleges döntés ezzel kapcsolatosan, így jelenleg nem lehet megmondani, mennyi plusz szék kerül elhelyezésre Indianapolisban. Az elsõ tervek még 70 ezer nézõrõl szóltak, de már olyan ötlet is elhangzott, éppen a tavalyi csúfos kudarc miatt, hogy elég volna csupán 254 új ülést felszerelni. A liga szóvivõje, Brian McCarthy is megerõsítette, hogy semmiképpen nem tud majd 70 ezer ember bezsúfolódni az arénába.
  A számokból ítélve az egyik legkisebb látogatottságú nagydöntõ következhet. Az eddigi legkevesebb nézõszámot az 1. Super Bowl tudhatja magáénak, amikor az L.A. Coliseumban mindössze 61 946 rajongó jelent meg. A második legkisebb nézõszám a 26. Super Bowlhoz köthetõ, ahol Minneapolisban csak 63 130 nézõ nézte a helyszínen a találkozót.
  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások