A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Köki 970*250
 • Oriol 300*300
 • NINCS KIBÚVÁS

  acapella 640×480

  A returner, aki Ted Ginn távollétében kapott fontos szerepet a San Fran speciális egységében, a harmadik negyedben és a hosszabbításban is elajándékozott egy-egy labdát a Giants számára, amely turnoverek végül eldöntötték a találkozót. Williams a második félidõben egy hihetetlen buta hibát vétett, amikor elkapni nem tudván a labdát, nem állt el annak útjából, és a játékszer a térde érintését követõen a vendégek birtokába került. A hirtelen halálban pedig az elkapás jól mûködött, de a visszahordás során kiütötték a kezébõl a játékszert, amelyet újfent a Giants játékosai gyûjtöttek be.
  Williams hétfõn azt nyilatkozta, tisztában van azzal, hogy nem végezte jól a munkáját, és hogy ezért kritizálni fogják õt. „Ezek olyan dolgok, amiért felelõsséget kell vállalnom. Mindenki felelõs azért, amit a pályán csinál. Nekem is megvolt a saját feladatom, de hibáztam. Ezt most el kell ismernem, majd idõvel tovább kell rajta lépnem” – mondta a returner, aki hozzátette, tudja jól, hogy a vállsérülése nem lehet mentség a tettéért.
  „Teljes felelõsséget vállalok azért, amit tettem. A legjobb tudásom szerint kell játszani, és én elszúrtam. De bárki elszúrhatja. Ilyen a futball. Soha senki nem száz százalékos” nyilatkozta Williams.
  A játékos a Twitteren halálos fenyegetéstõl kezdve mindenféle szidalmat kapott, de Kurt Warner és Deion Sanders is azt üzente neki, hogy lépjen túl a múlton. Nagyon úgy tûnik, Williams hallgat a jó tanácsokra.
   Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások