A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Henkel 970*250
 • Henkel 300*300
 • EZ MÁR DÉJA VU

  EfEf 640*480

  Esõs, borongós, de enyhe idõ fogadta a csapatokat a nyugati parti metropoliszban, ahol több tízezer, Super Bowlra éhes hazai szurkoló elõtt lépett pályára a Giants. A várakozásoknak megfelelõen óriási elánnal vetette bele magát a küzdelembe mindkét gárda, de eleinte a védelmek kiválóan állták a sarat. Aztán egy New York-i megingást Vernon Davis használt ki nagyszerûen, és robbant is az aréna. Hogy a félidõre mégis a vendégek mehessenek elõnnyel, arról Victor Cruz tehetett leginkább, aki touchdownt ugyan nem szerzett, de remekbe szabott elkapásaival sokszor kijátszotta a hazai védelmet.
  A folytatásban ismét Davis villant egyszer, de várható volt, hogy hazai oldalon a szûk elõnyt nem lehet kihúzni az összecsapás végéig. Eli Manning kiválóan vezette a vendégek támadóegységét, és a némileg döcögõs futójáték mellett elkapóival megtámogatva megbízhatóan termelte a first downokat csapatának. Mindez a másik oldalon komoly gondokat okozott, és Alex Smithrõl újfent bebizonyosodott, hogy az ilyen szintû feladatok meghaladják a tudását.  Manning esetében az sem okozott gondot, hogy a hazai passzsiettetés hatszor sackelte, és számtalan ütést is el kellett viselnie.  
  A találkozó hosszabbításba torkollott, amelyet egy komoly hiba döntött el. Több reménytelen megindulást követõen, amikor a Niners védelme megállította a Giants támadóit, Kyle Williams, a hazaiak kényszerbõl lett returnere jócskán a saját térfelének közepén elveszített egy puntot, amelyet néhány perccel késõbb Lawrence Tynes váltott egy közeli mezõnygóllal Super Bowl-részvételre.
  Bár kétségtelenül nagyon akart a San Fran az NFC-döntõn, de a rutintalanságuk, az átlagos irányítójuk, valamint Kyle Williams két labdavesztése megpecsételte a sorsukat. Eli Manning így újból a bajnoki címért száll harcba, és elképzelhetõ, hogy két hét múlva már több gyûrûje lesz, mint nagynevû testvérének, Peytonnak.
  San Francisco 49ers – New York Giants 17-20 (7-0, 0-10, 7-0, 3-7, 0-3)    

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások