• Vajdapapír 970*250
 • Vajdapapír 300*300
 • BUKHAT A VÉDELEM VEZÉRE

  Újház 640*480

  Az már az elsõ hetekben szembetûnõ volt, hogy a Packers védelme köszönõviszonyban sincs azzal az egységgel, amely 2010-ben nagyszerûen muzsikált Dom Capers irányításával. A hibások felkutatása már zajlik, és elsõként A.J. Hawk, a védelem irányítója, a csapat belsõ linebackere került fókuszba, akinek a játékával kapcsolatosan már a szezon második felében is lehetett hallani elégedetlen hangokat. Úgy tûnik, egyre többen vélik úgy, hogy óriási hiba volt a tavalyi sérülését követõen Nick Barnett elengedése, aki idén a Billsnél remek teljesítményt nyújtott. Ráadásul nem csak Barnett elengedésére került sor a holtszezonban, de Hawk hatalmas szerzõdést kapott Ted Thompsontól.
  „Csak egy átlagos játékos. A szerzõdése messze a legrosszabb, amit Thompson eddig kötött” – mondta az ügyben Bob McGinn, a Packers belsõ ügyeinek egyik ismerõje. „Sose értettem, hogy Thompson miért tette le a voksát Hawk mellett mint az elmúlt idény kezdõje. Még Hawk csapattársai között is értetlenkedés volt. Õk pedig mindenkinél jobban tudták, mennyit ér a játékos” – tette hozzá a szakértõ.
  McGinn úgy véli, hogy a közeli jövõben Hawkra csere vagy kirúgás várhat, és hamarosan D.J. Smith veheti át a helyét a védelem közepén. Vannak, akik ebben jelenleg még kételkednek, de a szõke hajú linebacker tavalyi teljesítménye alapján semmin nem szabad meglepõdni.
  Forrás: profootballtalk.com

  %d blogger ezt szereti: