A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Tesa 970*250
 • acapella 300×300
 • ITT A LONDONI PÁROSÍTÁS

  Vajdapapír 640*480

  2012-ben a St. Louis Rams lesz a hazai csapat a brit fõvárosban, akik a liga egyik legnépszerûbb gárdáját, a New England Patriots együttesét fogadják a Wembleyben. A találkozóra október 28-án kerül sor, és ez része lesz annak a három meccses szériának, amelyet a Kosok Londonban játszanak. „Ez egy hatalmas megtiszteltetés a franchise-unknak, St. Louis városának és a szurkolóinknak a világ minden részén” – mondta az eset kapcsán E. Stanley Kroenke, a Rams tulajdonosa.
  A bejelentéssel egyidõben meg is kezdõdött a spekuláció azzal összefüggésben, hogy vajon a Rams lesz-e az a csapat, amely elsõként költözik új városba a jelenleg veszélyben lévõ együttesek közül. Vannak, aki egyenesen azt emlegetik, hogy nem is Los Angelesbe, hanem Londonba teheti át székhelyét a klub. Egy ilyen lépés természetesen évek alatt zajlik le, és ezen idõ alatt a Kosok lehetõséget kapnak arra, hogy rendezzék a stadionproblémájukat.
  Az idei londoni találkozó egyébiránt három éven belül a második olyan lesz, amikor a Pats érkezik Angliába. Állítólag a bostoni klub ezt egyáltalán nem sajnálja, hiszen Robert Kraft tulajdonosnak egyrészt nem kell feladnia ezért hazai meccset, másrészt tovább építheti Európában saját franchise-a hírnevét. 2009-ben a Patriots a Buccaneersszel mérte össze erejét, és a New England 35-7-re verte a Wembleyben a floridai gárdát.
  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások