A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Köki 970*250
 • EfEf 300*300
 • JETSES BELÜGYEK

  Perfect Look 640*480

  LT alapvetõen nem szidta a gárdát, de nem is rejtette véka alá a véleményét azt követõen, hogy a 8-8-as idény után az alakulat nem jutott be a rájátszásba. A futó ezúttal kitért arra, hogy ugyan szeretett játszani Rex Ryan irányítása alatt, de úgy érzi, az edzõ állandó sajtóbeli megjelenése nem mindig állt összhangban a csapat érdekeivel.
  „Jobb lett volna, ha nem beszél annyit. Azt nem bánom, ha állandóan azt hajtogatja, hogy a bajnoki címre hajtunk, de talán azt is elég lett volna csak a szezon elején tudatni mindenkivel. Ugyanakkor szinte minden héten talált témát, és ezzel extra terhet rótt a gárdára. Az ellenfelek azt érezhették, hogy „Hallgattassuk már el! Hallgattassuk már el az össze Jetet, zárjuk rövidre a szezonjukat!”
  Tomlinson kitért arra, hogy szót ejtsen Mark Sanchezrõl. Szerinte az irányító nem volt lusta, de határozottan elkényelmesedett attól, hogy nem volt versenytársa. Hozzátette, az öltözõben Ryan és Mike Tannenbaum általános menedzser olyan hangulatot hagyott kibontakozni, amilyet karrierje során még nem tapasztalt.
  „Eljutottam arra a pontra, hogy azt gondoljam, itt a játékosok már tehetetlenek. A játékosok semmi nem tetettek. Amikor már eljutsz erre a pontra, mindenképpen változtatnod kell valamin. Meg lehet-e ezt javítani? Szerintem igen, de ahhoz komoly döntéseket kell meghozni” – mondta Tomlinson.
  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások