A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Köki 970*250
Linea 300*300

A TITKOS SZÓSZ

finn wellness 640*360

Pedig az egykori klasszis tud egy-két dolgot a dinasztiákról, hiszen Craig éppen abban az érában szerepelt az arany-vörös klubnál, amikor Joe Montana osztotta ott a passzokat. Nyert is három Super Bowlt, amire szerinte akár a mostani csapatnak is lehetõsége lehet.
„Ahogy nézem ezeket a srácokat, nagyszerû dolgokat produkálnak. Szerintem Jim Harbaugh is remek munkát végez, amibõl akár egy újabb dinasztia és több bajnoki cím is kisülhet. Úgy vélem, fogunk pár Super Bowlt nyerni a következõ évtizedben. Ha nem idén, akkor hamarosan jön az elsõ” – jelentette ki Craig.
„Harbaugh bárhová is megy, mindenhol tud nyerni. Szerintem van egy titkos szósz a birtokában ehhez, és én ennek imádom az ízét” – tette hozzá.
Nyilván ezek nagy szavak arról a csapatról, amely 1995 januárja óta nem vett részt nagydöntõben. Márpedig ha a Niners hétvégén legyõzi a Giants együttesét, akkor a San Francisco-i egylet ismét eljut oda, ahová az idény elõtt szinte senki nem várta õket. Ugyanakkor dinasztiáról beszélni talán még nagyon korai, hiszen ehhez olyan nagy neveket kellene utolérni, mint Montana, Craig, Jerry Rice vagy Ronnie Lott.
Ezzel együtt Craig azt hiszi, hogy Alex Smith, Frank Gore és a többiek képesek lehetnek arra, hogy ismét nagy sikereket hozzanak a térségnek. „Õk a saját maguk hírnevét építik. Ezt hagynunk kell nekik, és nem szabad összehasonlítani õket senkivel. Idén valami nagyszerû dolgot vittek végbe, és én már a szezon elején is nagy szurkolójuk voltam. Mondhatom, igazán veszélyes csapat alakult ki” – fejezte be mondandóját Craig.
Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások