A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Linea 970*250
 • Alcor 300×300
 • KIRÚGTÁK CALDWELLT

  Tesa 640*480

  A tréner még 2009-ben 14-2-es mutatóval vezette az Indyt a Super Bowlba rögtön azt követõen, hogy az adott idény elõtt átvette a stafétabotot elõdjétõl, Tony Dungytól. A Colts ugyan elvesztette a nagydöntõt, de a következõ évben ismét rájátszás következett Peyton Manningéknek. Igaz, a visszaesés jelei ekkor már mutatkoztak, hiszen 10-6-os mérleggel csak szûken tudták megnyerni a csoportjukat, majd a wild card-körben otthon ki is kaptak a Jets ellen. Caldwell egyébiránt a fõedzõi megbízatását megelõzõen 2002 és 2008 között már irányító edzõi és vezetõedzõ-helyettesi feladatokat már ellátott Indianapolisban.
  Az elbocsátásáról szóló döntés után Jim Irsay a sajtó számára a következõket mondta: „Most még mindent újraértékelünk. Egy sok mindenre kiterjedõ keresés elõtt állunk, amely eltart egy ideig. Ugyanakkor azt várom majd az általános menedzsertõl, hogy mind az edzõi stábbal, mind a vezetõedzõi poszttal kapcsolatosan belátható idõn belül hozzon döntést.”
  Ahol üres edzõi pozíciót találunk, ott természetesen azonnal megindul a találgatás az utódlás kérdésérõl. Többen már azt feszegetik, hogy vajon visszatér-e korábbi sikerei helyszínére Tony Dungy. Ugyanakkor az NFL Network információi szerint jó okunk van azt hinni, hogy Dungy jelenleg nem érdeklõdik egy tréneri állás után. „Abból következõen, hogy mit hallottam róla, tudom, hogy teljesen boldog az életével. És szerintem még évekig nem is fog ez változni. Nagyon elégedett a szerepével, amit most betölt” – nyilatkozta Jason La Canfora az NBC-nél dolgozó edzõrõl.
  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások