A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Praktiker 970*250
Stihl-hja-300×300

KISZENVEDTÉK A HOLLÓK

Acapella 640×480

A Ravens gárdája vasárnap igazából csak egy negyedben tette magát oda igazán, de annak a 15 percnek köszönthetõen a lilák készülhetnek Foxboroughba, hogy a Patriotsszal meccseljenek az AFC-döntõben. Neil Rackers korai mezõnygólja még a vezetést jelentette a vendégeknek a találkozó elején, de az azt követõen bevitt 17 válasz nélküli hazai pont megtette hatását. A vendégek újonc irányítója, T.J. Yates megpróbálta összefogni az együttesét, de ezúttal sokkal inkább volt egy elsõéves karmester, mintsem egy szuper tehetség.
Arien Foster azonban Yates helyére lépett, és ami nem ment a levegõben, az elkezdett mûködni a földön. A Texans nagyszerû futója szinte egyedül termelte a yardokat, és közeli touchdownjával a fordítás esélye is felsejlett a vendégek elõtt. A félidõben már csak négy ponttal vezettek a hazaiak, akik támadásban a folytatásban sem tudták elkapni a fonalat. Joe Flacco pontosan azon erényeit „csillogtatta”, amelyek miatt egyre kevésbé hisznek abban, hogy a játékos valaha is az elit irányítók közé léphet. Flacco passzpontossága hagyott maga után kívánnivalót, de az irányító döntései sem arra utaltak, hogy a Ravens támadóegysége a legjobb kezekben összpontosul.
A vendégek a speciális egységben rendkívül gyengén teljesítettek, ahol Jacoby Jones hibát hibára halmozott. De nem csak a visszahordón ment el a gyõzelem esélye, hanem a Texans négy labdaeladásán, amelybõl interception formájában hármat is Yates jegyzett. Tegyük hozzá, a Ravens is távol volt a tökéletestõl, de a négy fumble-jükbõl mindössze egyet kaparintott meg a vendégcsapat, akik így csúnya vereséget szenvedtek a turnoverek terén.
Baltimore Ravens – Houston Texans 20-13 (17-3, 0-10, 0-0, 3-0)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások