A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Roche 970*250
 • EfEf 300*300
 • KIESETT A CÍMVÉDÕ

  Stihl 640*480

  Hét közben talán még kissé megmosolyogtuk a Giants védõinek magabiztos nyilatkozatait, de vasárnap este Green Bayben hamar bebizonyosodott, hogy Tom Coughlin fiai nem a levegõbe beszéltek, amikor azt mondták, egyértelmû céljuk a gyõzelem. A New York-iak gyorsan hangot is adtak az igényüknek, amelyre a szokásosnál is bizonytalanabb hazai védõknek nem volt ellenszerük.
  Az összecsapás elsõ félidejében még úgy ahogy tartotta a lépést az önmagát percrõl percre alulmúló bajnokcsapat, hogy a 30 perc leteltének pillanatában Hakeem Nicks Hail Mary-elkapása végképp nyomatékosítsa a vendégek fölényét. A harmadik negyedben – alapvetõen az addigra kissé megemberesedett védelmének köszönhetõen – még tartotta magát a Pack, hogy az utolsó 15 percre látványosan összeomoljon.
  Sokan azt gondolták, hogy a piros-kékek akkor nyerhetnek, ha a passzsiettetésük összezavarja Aaron Rodgerst. Ehhez képest már a meccs elején úgy jöttek ki a hazai támadók, hogy nem volt meg közöttük a megszokott összhang. Mindezt elejtett passzok mutatták, míg a dekoncentrációt a Packers három elvesztett fumble-je is jelezte.
  Eközben a Giants támadói fickándoztak a hazai védõk között, akik – ahogy azt a szezon során már sokszor – ezúttal is 300 passzolt yard fölé engedték az ellenfelük irányítóját. Eli Manning higgadt vezér módjára komponálta a vendégek attakjait, akik ezen az estén szemernyi kétséget nem hagytak a felõl, hogy melyik a jobb csapat. A Giants számára az sem jelentett gondot, hogy a bírók elfogultan támogatták a hazai csapatot, akik azonban a kapott ajándékokkal sem tudtak élni.
  Gyõzelmével a New York-i Kékek vasárnap San Franciscóba utazik, ahol a Saintset eltakarító 49ers ellen játszanak a Super Bowl-részvételért.
  Green Bay Packers – New York Giants 20-37 (3-10, 7-10, 3-0, 7-17)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások