A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Tesa 970*250
 • hp300x300
 • TEBOW A FÖLDRE SZÁLLT

  Vajdapapír 640*480

  Amikor a félidõre 35-7-es hazai elõnyt szereztek a hazaiak, hazánkban valószínûleg sokan aludni mentek, hiszen addigra gyakorlatilag eldõlt, hogy az idei szezonra véget ért a Tebowmánia, és a Denver nem folytatja tovább a menetelését. Tim Tebow ezúttal nem volt képes hitet önteni a csapatába, és egyszer egy labdaeladással is sújtotta a Vadlovakat. Eközben a másik oldalon a Hazafiakat egy cseppet sem izgatta, hogy a sajtó a vendégekre fókuszált, és a hazai támadóegység menetrendszerû pontossággal õrölte fel a denveriek ellenállását. A második félidõ teljes egészében formalitás volt, és a lényeget tekintve már semmi nem változott.
  A Pats támadófala egészen káprázatos munkát végzett az irányító megvédése terén, és a Broncos nagyszerû passzsiettetõi ezúttal nem találták a fonalat. Rob Gronkowski pont ott folytatta, ahol az alapszakasz végén abbahagyta, a másodéves tight end három elkapott touchdownpasszal vétette magát észre. Bill Belichick alakulata a labda másik oldalán is meglepõen hatékonyan mûködött, és 14 játékot állított meg mínusz yarddal.
  Tebow viszont ezúttal is azt az arcát mutatta, ami miatt sokan nem hittek abban, hogy NFL szintû irányítóvá válhat. 26 passzából csak kilenc ment jó helyre, és futásokkal sem tudott kompenzálni. Ugyan Willis McGahee 76 yardot és egy touchdownt szorgoskodott össze, de a Patriots csírájában fojtotta el a Denver option playen alapuló játékát, gyakorlatilag esélyt sem adva a coloradói egyletnek.
  A Pats ezzel az AFC-döntõ résztvevõje lett, ahol jövõ vasárnap a Ravens-Texans találkozó gyõztesét fogadják a Gillette Stadiumban.
  New England Patriots – Denver Broncos 45-10 (14-0, 21-7, 7-3, 3-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások