A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
 • Roche 970*250
 • Tesa 300*300
 • A ZSENI

  Becmol 640×480

  A Szentek jelenleg a Niners elleni találkozóra készülnek, és Vic Fangio védelmi koordinátor a saját bevallása szerint bajban van, amikor a futó ellen próbál meg hatásos ellenszert találni. „Nehéz elhinni, hogy milyen olcsón megkapták õt, és hogy õ lépett Reggie Bush helyére. Úgy vélem, ha ez az NBA lenne, a fõigazgató közbelépne, és megakadályozná a tranzakciót” – vicceskedett a tréner.
  Igaz, azon csapatok edzõi, akik idén pályára léptek a New Orleans ellen, tényleg gondolhatják, hogy bárcsak Roger Goodell közbelépett volna, és megakadályozta volna, hogy egy ilyen remek játékost a Saints amúgy is briliáns támadóegységéhez csapjanak. Önmagáért beszél a tény, hogy elsõ new orleansi évében Sproles 2 696 összes yardot teljesített, amivel új NFL-rekordot állított fel.
  Ha ehhez hozzávesszük, hogy többen a szezon elõtt nem értékelték megfelelõen a futó tehetségét, és így történhetett az, hogy a játékos négy esztendõre, átlagosan évi 3,5 millió dollárért írt alá a Sainthez.
  A 49ersnél azonban mindenki tisztában van azzal, milyen veszélyes dolgokra képes Darren Sproles. „Kétségtelenül egy különleges futó. A fizikai adottságaival mindent meg tud oldani. Elfut a szerelni szándékozó védõk között, akár kívül is, és remekül kapja el a játékszert. Egy komplett futó a srác. Mindig tudnunk kell, merre jár a pályán” – mondta Patrick Willis, a San Fran All Pro linebackere.
  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások