A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Henkel 970*250
 • Vajdapapír 300*300
 • TÚL NAGY FALAT

  EfEf 640*480

  Egy magát megnevezni nem kívánó csapattársa úgy véli, a játékos inkonzisztens produkciója most már igazán gátolja az elõrelépést. „Kell hoznunk egy másik irányítót, hogy arra késztessük, edzésen is dolgozzon. Elpuhult és elégedett, mert érzi, nem ültetik a kispadra” – nyilatkozta a forrás.

  A változások elõtt utat nyithat, hogy a csapat támadó koordinátora, Brian Schottenheimer már lapátra került, akinek a helyére a Miamiból kirúgott Tony Sparano kerülhet. Ez a váltás természetesen komolyan érintheti Sanchez pozícióját is, számításba véve azt az opciót is, hogy Sparanóval akár Chad Henne is érkezhet a zöldekhez.

  Peyton Manningel összefüggésben a Jets játékosa úgy véli, nem kérdés, hogy szeretnék-e leigazolni a klasszist, ha Indianapolisban már nem tartanának rá igényt. „Ugyan már! Ez egyértelmû! Ha lehetõségünk lesz egy egészséges Peyton Manning megszerzésére, és ezt nem tesszük meg, bolondok vagyunk. Ha megszerezhetnénk Manninget, igen, Sanchezt elcserélnénk” – szögezte le a forrás.

  Ugyancsak a Colts játékos esetleges leigazolását valószínûsíti, hogy Tom Moore, az Indy korábbi irányítóedzõje már egy ideje a Jets alkalmazásában áll támadó konzultáns poszton. „Õ egy igazi tábornok, aki mögé mindenki felsorakozik. Megszerezhetjük a játékosát, és megnyerhetjük vele a Super Bowlt” – mondta az inkognitóban maradó forrás..

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások