A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Lufi 970*250
 • Újház 300*300
 • ÚJABB ÚTILAPU

  Lufi 640*480

  Jackson egy évig mondhatta magát az oaklandi klub fõedzõjének, és a csalódást okozó 8-8-as szezon végén közölték vele, hogy mennie kell. Állítólag a trénert sokkolta a hír, hogy a Packerstõl a napokban érkezõ általános menedzser, Reggie McKenzie elsõ lépéseként kirúgta õt. „Ki fogja belezni a klubot” – mondta a távozó vezetõedzõ, aki szerint további személycserék is várhatóak Oaklandben. „A saját embereit akarja idehozni, egyetlen állás sincs biztonságban” – tette hozzá.

  Jackson a 2011-es idényben 50 százalékos mutatót ért el a csapattal, amely pontosan olyan mérleg, mint amit egy évvel azelõtt produkált a gárda. Az õ nevéhez fûzõdik az a tranzakció, amely keretében több draftjogok adott át a Bengals számára Carson Palmerért cserébe az után, hogy Jason Campbell kidõlt a törött kulcscsontja miatt.

  A Raidersben jelenleg erõs az igény az átalakításra azt követõen, hogy az idény során elhunyt Al Davis, a klub tulajdonosa, teljhatalmú ura. Eddig Davis magánál tartott minden futballhoz kapcsolódó döntést, az edzõk leigazolásától kezdve a draftpickek felhasználásán át a szabadügynökségbeli tranzakcióikig. A Raiders gyakorlatilag általános menedzser nélkül mûködött 2003 óta, amikor Davis asszisztense, Bruce Allen a Buccaneershez igazolt.

  A ligából érkezõ hírek szerint a Packers edzõasszisztense, Winston Moss lehet a befutó a fekete-szürke klub vezetõedzõi posztjára.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások