A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Perfect Look 970*250
 • Stihl 300*300
 • ÕRÜLET DENVERBEN

  Oriol 640*480

  Pedig az alapján, ahogy a denveriek kezdték a találkozót, a legtöbben arra számítottak, hogy a Steelers nullázni fog a Mile Highban. Igaz, a vendégek sem a legjobb formájukat mutatták, de két mezõnygóllal így is magasan a Denver fölé nõttek. Aztán egy csapásra minden megváltozott, és az elsõ negyedben yardot is alig szerzõ Broncos Tim Tebow hosszú passzaival meglepte a fekete-sárgákat. Két gyors touchdown kellõen össze is zavarta a Steelerst, és mivel két mezõnygól is született a folytatásban, így 20-6-os hazai elõnnyel vonultak pihenõre a csapatok.

  Bár Ben Roethlisberger bokája csak részben jött rendbe a néhány héttel ezelõtti sérülést követõen, és az irányító szemmel láthatóan nem tudott rendesen kitámasztani a dobásainál, de mindez nem akadályozta meg abban, hogy igazi harcos módjára felvegye a kesztyût. Egy elképesztõ hõfokú összecsapás alakult ki a hideg coloradói éjszakában, és nem sokkal a rendes játékidõ vége elõtt Roethlisberger nagyszerû passzát Jerricho Cotchery váltotta touchdownra, amivel a vendégek kiegyenlítettek.

  Jöhetett a majdnem két éve meghozott új rájátszásos szabály elsõ bevetése. A pénzfeldobás a Broncosnak kedvezett, de senki nem gondolta, hogy szinte már véget is ért a találkozó. Az egész meccsen meglepõen pontos hosszú passzokat osztogató, az Úr támogatását élvezõ Tebow egy futásnak eladott play során a fellépõ safetyk mögött megtalálta Demaryius Thomast, aki egy nagyszerû sprint végén az end zone-ba vágtatott. A stadion felrobbant, az ifjú irányító pedig ismét elmormolhatta szokásos fohászát.

  A Broncos lépett a következõ körbe, és John Fox fiai a jövõ hétvégén Foxboroughba utaznak Tom Bradyékhez.

  Denver Broncos – Pittsburgh Steelers 29-23 (0-6, 20-0, 0-7, 3-10)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások