A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Roche 970*250
 • Linea 300*300
 • ÓRIÁSI GYÕZELEM

  Linea 640*480

  Néhány 3&outot követõen csak lassan lendültek bele a csapatok, és az elsõ pontokat az Atlanta szerezte. Közel a saját gólterületéhez Eli Manning rossz útvonalat választott a meneküléshez, majd elhajította labdát. A bírók intentional groundingot fújtak, és 2-0-ra vezetett a Falcons. Valószínûleg ekkor senki nem gondolta volna, hogy a georgiai gárda ezzel le is tudta a maga részérõl az összecsapást, és innentõl kezdve csak egy csapat volt a pályán.

  A félidõben még csak 7-2-es hazai vezetést mutatott az eredményjelzõ, lévén Hakeem Nicks a második negyedben lehúzta Manning passzát, majd a folytatásban gyorsan el is dõlt a találkozó. Elõbb egy mezõnygól született, aztán újra Nicks, végül Mario Manningham szerzett hatpontos találatot, miközben a New York-iak védelme lenullázta a vendégeket.   

  Matt Ryan látványosan szenvedett a nagyszerû hazai védõfallal szemben, és a vendégek a földön sem voltak képesek maradandót alkotni. Eközben a hazaiak üdvöskéje, Victor Cruz gyengélkedett, de mások átvették tõle a stafétabotot. A Kékek a futásban is felülmúlták ellenfelüket, ahol elsõsorban Brandon Jacobs brillírozott.

  Gyõzelmével a Giants lépett a következõ körbe, amikor is a Lambeau Fieldre utaznak a Packers otthonába. Sokakban bizonyára felsejlik a négy évvel ezelõtti NFC-döntõ, ahol a Giants minden idõk egyik leghidegebb meccsén hosszabbításban gyõzte le Brett Favre utolsó packersös találkozóján a Sajtfejeket. Ez nyilvánvalóan egy másik Green Bay, de elnézve a New York védelmét, valamint ismerve a Packers secondaryjét, komoly izgalmak adódhatnak vasárnap este az NFL Mekkájában.

  New York Giants – Atlanta Falcons 24-2 (0-0, 7-2, 10-0, 7-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások