A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
 • EfEf 970*250
 • Becmol 300×300
 • MEGSZELIDÍTETT OROSZLÁNOK

  Polacsek 640*480

  Bár az elsõ félidõ végén még a Detroit vezetett a Superdome-ban, a vendégcsapat a második 30 perc során nem tudott semmit kitalálni Drew Brees ellen, aki szó szerint darabjaira szedte a Lions védelmét. A hazaiak Marques Coltson és Brees révén egy-egy fumble-lel is segítették a vendégek dolgát, aki viszont nem voltak képesek élni a kínálkozó lehetõségekkel. A Lions védelme több alkalommal is az interception és a pick six határán volt, de a kellõ pillanatban a koncentráció kihagyott, így nagyban megkönnyítették a Szentek dolgát.

  A hazai együttes igazán komplex csapat benyomását keltette. Sean Payton fiai nem csak a megszokott passzjátékukkal, de Pierre Thomas és Darren Sproles révén a futójátékukkal is komoly károkat okoztak a vendégeknek.  

  Pedig a fiatal Detroit sokáig szépen állta a sarat, és Matthew Stafford, valamint kedvenc célpontja, Calvin Johnson is nagy napot fogott ki. A Lions irányítója azonban kétszer is eladta a labdát, ami végül soknak bizonyult az olajozottan mûködõ hazai gépezet ellen.

  Az idei évben a Superdome-ban senki nem tudta legyõzni a Saints gárdáját, azonban az arany-fekete egylet számára csak most jön a neheze. A jövõ héten a Candlestick Parkban kellene legyõzniük a Nemzeti Fõcsoport legjobb védelmével rendelkezõ 49ers alakulatát, hogy az NFC-döntõbe juthassanak. A Lions 12 év után került be újra a playoffba, ahol ugyan vereséget szenvedtek az egyik legjobb támadósortól, de amennyiben a tehetségük konzisztens teljesítménnyel párosul, úgy a fiatal gárda a jövõben komolyabb terveket is szövögethet.

  New Orleans Saints – Detroit Lions 45-28 (0-7, 10-7, 14-7, 21-7)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások