A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Perfect look 300*300
 • KILÕTTÉK A BENGÁLIKAT

  Praktiker 640*480

  Kissé remegõ kézzel, de elszántan kezdett mindkét fiatal játékos, és eleinte úgy tûnt, hogy már az egész szezon során pallérozódó Andy Dalton lesz az, aki gyorsabban felveszi a megfelelõ ritmust, mivel az elsõ pontokat a Bengals tette a táblára. Yates esetében érezhetõ volt, hogy a Texans próbálja a válláról levenni a terhet, és ennek megfelelõen az Arian Foster fémjelezte futójáték kapott nagyobb szerepet. A klasszis running back meg is oldotta a rá rótt feladatot, végül 153 futott, 29 elkapott yarddal, valamint két touchdownnal zárta a meccset.

  A második negyed utolsó percében fordult nagyot a kocka, amikor 10-10-es állásnál Dalton erõs passza valahogyan elakadt a hazai defensive end, J.J. Watt kezei között, és a védõ 29 yardról az end zone-ba száguldott a játékszerrel. A félidõre így hétpontos hazai vezetéssel vonultak a csapatok, és a folytatásban a vendégek már nem tudtak pontot szerezni. Dalton még további két alkalommal dobott interceptiont, és mivel a Bengals futójátéka haldoklott, a csíkosok képtelen voltak érvényesíteni az akaratukat.

  Gyõzelmével a Houston története elsõ rájátszásos gyõzelmét könyvelhette el, és a jövõ hétvégén a Ravens otthonába látogat a texasi együttes. A Cincy számára ugyan nem tartott sokáig a playoff, de elnézve a fiatal és tehetséges keretüket, nem lehetetlen, hogy a jövõben még sok örömteli percet okoznak majd a szurkolóiknak.

  Houston Texans – Cincinnati Bengals 31-10 (7-7, 10-3, 7-0, 7-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások