A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • M-gel 970-250
 • Roche 300*300
 • SZERENCSÉS DÖNTÉS

  Heszperidák 640*480

  A Colts jelenleg még keresi azt az általános menedzsert, aki majd a játékosbörzén is vezeti a csapatot, de az ESPN információi szerint biztos, hogy a klub Andrew Luckot, a Stanford irányítóját választja ki az elsõ pickkel. Ugyanakkor régi draftokon történt furcsaságok miatt érdemes az ilyen tuti tippeket is óvatosan kezelni, hiszen addig még sok minden változhat Indianapolisban és a futball világában.

  Mindenesetre, ha Luck a Coltshoz kerülne, a helyzet érdekes lenne Peyton Manninggel a fedélzeten. A csapat vezetése egyelõre várakozó állásponton van a klasszis irányító kapcsán, hiszen továbbra sem lehet semmi biztosat tudni arról, miként alakul a sztár további karrierje. Az sem kizárt, hogy jövõre ismét Manning vezeti majd az együttest, de a kék-fehéreknél úgy vélik, Luck túlságosan értékes játékos ahhoz, hogy ne õt szedjék le a fiatalok közül.

  A szituációval összefüggésben érdekes dolgokra bukkanhatunk az Indy múltjában. 1983-ban a Colts draftolta John Elwayt, majd elcserélték a késõbbi Super Bowl-gyõztes irányítót. 1998-ban a gárda Peyton Manninget választotta, hogy 14 évvel késõbb, napjainkban egy újabb nagy tehetség, Andrew Luck is fél lábbal már Indianapolisban legyen.

  Az sem zárható ki, hogy ha a Colts egy hatalmas ajánlatot kap az 1/1-es pickért, akkor feláldozza Luckot, de ehhez minden bizonnyal az is szükségeltetik, hogy Manning közben teljesen felépüljön. Szóval jelenleg elég sok a ’ha’, így igazából csak akkor lehetünk biztosak a csapat szándékaiban, ha eljön az április.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások