A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Linea 970*250
 • Perfect look 300*300
 • SAJTFEJBÕL RABLÓ

  Praktiker 640*480

  Hue Jackson ugyan a napokban úgy nyilatkozott, hogy szeretné, ha õ is beleszólást kapna a poszttal kapcsolatos döntésbe, de arról nincs hír, hogy ehhez mit szól az oaklandi vezetõedzõ. A megállapodás részletei egyébiránt még nincsenek kõbe vésve, így azzal kapcsolatosan még lesz megbeszélnivaló a felek között. Ugyanakkor az publikus, hogy Ron Wolf és John Madden, akik mindketten segítenek a klubnál betölteni az üres állásokat, támogatják McKenzie kinevezését.

  Az azonban már most érdekes kérdés, hogyan viszonyul majd egymáshoz a Green Baybõl érkezõ szakember és a vezetõedzõ. Úgy hírlik, hogy McKenzie azzal is erõsíti a saját pozícióit, hogy magával hozza a Packerstõl Wolf fiát, Eliotot. A potenciális általános menedzser egyébiránt nem egy ismeretlen klubhoz igazol, hiszen 1985 és 1988 között játékosként már szolgálta a kaliforniai egyletet. Ugyanakkor az elmúlt 18 évet Green Bayben töltötte, ahol végig személyzeti vonalon dolgozott.

  A szakértõk úgy vélik, szinte mindegy, hogyan viszonyul majd a váltáshoz Hue Jackson, a Raiders jó vásárt csinált McKenzievel. Az oaklandi személyzeti részleg kb. a 70-es évek óta egy szisztéma szerint mûködött, és minden jel arra utal, hogy meghaladta azt az idõ. McKenzie pedig a megfelelõ ember lehet arra, hogy segítsen kitörni a megszokott ritmusból, és vérfrissítést hozzon a Rablók szervezetébe.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások