A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • hp970x250
 • Köki 300*300
 • CSAK BÁTRAN

  Roche 640*480

  Ezzel együtt a denveri vezetés nem gondolja, hogy az volna a megoldás, ha a játékos óvatosabban vállalkozna. John Elway, a klub alelnöke úgy fogalmazott, õ éppen attól tart, hogy Tebow mostantól túl óvatossá válhat. Szerinte az irányító is megérezte, hogy a playoff közeledtével egyre nagyobb a tét, de ettõl függetlenül nem szabad bátortalanul játszania.

  „Az emberi természet, különösen egy fiatal esetében, könnyen óvatossá válhat ilyenkor. Most az a legfontosabb, hogy amikor kimegy a pályára, mindent maga mögött kell tudnia hagyni, fejlõdnie kell, és meg kell tudnia húzni a ravaszt” – mondta a Broncos korábbi klasszisa.

  Elway pedig igazán tudja, hogyan kell egy csapatot gyõzelemre vezetni a rájátszásban. Most az alelnök úgy gondolja, hogy Tebow képes a sikerre, és megvan benne a lehetõség, hogy gyõzelmet arasson vasárnap a Steelers ellenében.

  „Amikor bekerülsz a rájátszásba, és jó sportember vagy, akkor tudod, hogyan kell meghúzni a ravaszt. A srác nyilvánvalóan nagyon elégedetlen az elmúlt hetet követõen. De már elõre tekint, és készen áll. Szeretném látni a különbséget. Nagyon szeretném látni. Teljes a bizalom iránta, tudom, hogy megoldja a feladatot, és jó hetünk lesz” – mondta Elway.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások