A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • hp970x250
 • Köki 300*300
 • ÖRÖMTÜZEK CHICAGÓBAN

  Henkel 640*480

  A franchise vezérkara elsõként egy e-mailt küldött a csapat stábjának, amelyben bejelentették a lépést, majd a gárda honlapján is hivatalossá tették az információt. Ami a vezetõedzõt, Lovie Smith-t illeti, õ a balul végzõdött szezon végén a helyén maradhat, és tovább építeti az együttest a jövõben. A változásokról szóló értesülésekkel egyidõben azonnal szárnyra kaptak találgatások az utódlásról, és többen úgy vélik, a Coltstól tegnap kirúgott Bill Polian lehet a következõ általános menedzser a Szeles Városban. Angelo sorsát állítólag az pecsételte meg, hogy a 7-3-as kezdést és Jay Cutler sérülését követõen nem állt a csapat rendelkezésére olyan irányító, aki képes lett volna a rájátszásba vezetni a alakulatot.

  Angelo 2001-ben kezdte meg ténykedését Chicagóban, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Bears az 1985-ös gyõzelmét követõen elsõ alkalommal bejutott a Super Bowlba a 2006-os szezon végén. Ez is rámutat arra a tényre, hogy ugyan õ volt a Bears szurkolóinak kedvenc célpontja, sikerekben is volt részese. Az õ nevéhez fûzõdik négy divíziógyõzelem, de a múlt évi NFC-döntõ sem lehetett csalódás a rajongók számára.

  Angelo volt az, aki annak idején még megszerezte a Broncostól Jay Cutlert, valamint a Pantherstõl leigazolta Julius Pepperst. Ugyanakkor a mérleg másik oldalán találhatóak az igazi draft melléfogások, úgy mint Cedric Benson vagy Rex Grossman.  Sokan azt is a szemére vetik, hogy a jelenlegi Bears nem rendelkezik olyan kaliberû elkapóval, aki számottevõen tudná Cutler munkáját segíteni.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások