A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Henkel 970*250
 • Perfect look 300*300
 • CSALÓDÁS A NÉGYZETEN

  Roche 640*480

  Az irányító úgy vélte, hogy amikor a csapathoz érkezett a szezon közben, azért tette, mert biztos volt abban, véget vethet a playoffban egy évtizede nem járt klub vesszõfutásának. Mivel tegnap a Raiders otthon szenvedett vereséget a Chargerstõl, így a kecsegtetõ sansz ellenére ez idén sem sikerült. „Ennyi volt. Nem ezért dolgoztam egész évben. Mindig azt érzem, hogy amikor nem nyersz, akkor az irányító is tudna még jobban játszani, így én is lehettem volna sokkal jobb” – értékelt röviden Palmer.

  „Jövõre ismét összeállunk, megpróbálunk egy jobb utat keresni, és a rájátszásba jutni” – tette hozzá. Palmer egyébiránt több egészen jó meccset is vívott azt követõen, hogy a Bengals elengedte õt Hue Jackson csapatához, de összességében nem volt képes megváltani a világot. A karmester 10 meccsen játszott, kilencszer kezdõként, amely során 2 753 yardot passzolt. Ez 16 touchdown mellett 17 interceptiont hozott magával. Irányításával, amikor kezdõként lépett pályára, a Raiders 4-5-ös mutatót jegyzett.

  A gárda támadóegységének a legfontosabb problémája a vörös zónán belüli hatékonyság volt, amely egyébként nagyban hozzájárult a tegnapi vereséghez is. „Van egy csomó dolog, amin még változtatnunk kell ahhoz, hogy több touchdownunk legyen. Mikor errõl van szó, és adott egy éles támadósor, az nem elég, ha csak mezõnygólokat rúgunk. A hét pont megszerzése a cél, amikor haladunk elõre” – érvelt Palmer.

  Az irányító jövõre 12,5 millió dollárt kap majd Oaklandben, de várhatóan sokkal keményebb elvárásoknak kell majd megfelelnie, ha tartósan a magáénak szeretné tudni a pozíciót.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások