A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Henkel 970*250
 • Újház 300*300
 • TATE TANÁCSA

  acapella 640×480

  Golden Tate, a Seahawks receivere úgy véli, a Packers vezetõedzõjének nem szabad vasárnap pályára küldenie az irányítót. „Én nem játszatnám Aaron Rodgerst. Egyszerûen azért nem, mert ha Suh a közelébe ér, szó szerint arra fog törni, hogy véget vessen az irányító karrierjének” – írta a Twitteren a Seattle játékosa.

  Mint ismeretes, a Packers már bebiztosította magának az egész playoffra a hazai pálya elõnyét, ráadásul két hete elveszítette a veretlenségét Kansasben, így szinte nincs semmi, amiért játszhatna a Lambeau Fielden vasárnap. A Lions gárdáját sem tudják már kiütni a további küzdelmekbõl, hiszen a detroiti alakulat is megszerezte a wild card-helyet. Rodgers esetleg még tovább javíthatná a touchdownpasszainak a számát, de ennek a statisztikán kívül minden bizonnyal semmi jelentõsége nem volna.

  Mike McCarthy fõedzõ eddig még nem árulta el, kit játszat majd irányító poszton, de Matt Flynn és Graham Harrell is bevetésre készen áll. „A legfontosabb dolog, hogy Aaron játékra kész. Ami az irányítókat illeti, mindhárman kaptak lehetõséget a héten, és mindhármójukat szeretném játszatni” – mondta sejtelmesen a tréner.

  Érdekes ezzel kapcsolatosan megjegyezni, hogyan változott egy év leforgása alatt Ndamukong Suh reputációja. Tavaly ilyenkor õt tartották minden idõk egyik legnagyszerûbb újonc védõ falemberének, mára pedig a liga legdurvább játékosának számít.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások